Yazar adı gereklidir!

Göster Şifre gereklidir!

Şifreni mi unuttun?

Yazar adı gereklidir!

E-posta gereklidir!

Göster Parola gereklidir!

10 + 11 =

Şifrenizi mi unuttunuz? Endişelenmeyin! Aşağıdan kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin ve şifrenizi sıfırlayın.

E-posta gereklidir!

Girişe Dön

Kapat
  • bahtiyar engin

    22 Temmuz 1966 yılında Ordu'da doğdu. İstanbul
    Üniversitesi Devlet Konservatuarı Eğitim Fakültesi
    mezunu olan sanatçı, İstanbul Şehir Tiyatroları
    kadrosunda yer almış olup, İstanbul Halk Tiyatrosu
    bünyesinde çalışmaktadır. Sanatçı, sinema ve dizi
    filmlerde rol almanın yanısıra yönetmenlik te
    yapıyor.
    Oynadığı ve yönettiği bazı oyunlar
    Can Tarlası
    Danton'un Ölümü
    Barut Fıçısı
    Trendeki Derviş
    Schweyk İkinci Dünya Savaşında
    Kedi İle Palyaço
    Woyzeck
    Romeo İle Juliette
    Evliya Çelebi
    Oyunlarla Yaşayanlar
    Kafkas Tebeşir Dairesi
    Ne Hepsi Ne Hiçbiri
    Oidipus & Oidipus Kolonosta
    Pencere
    Sahibinin Sesi (Yön.Yard)
    Monserrat
    Kara Komplo
    Büğülü Göl
    Altı Derece Uzak
    Gölgenin Canı
    Theope
    Mavi Masal
    Barışa Şans Verin
    Roz.&Guil. Ödüller
    Cennetlik Kaynana
    Ah Şu Gençler
    Bebek Uykusu
    Kasabamız
    Hamlet
    Üç Kızkardeş
    Yalancı
    Barış
    Keloğlan
    Para
    Filmografisi
    Kabadayı
    Göbek Bağı – 2007
    Semum – 2007
    Hokkabaz- 2006
    Kınalı Kuzular: Bir Tutam Saç – 2006
    İnşaat – 2003
    Vizontele Tuuba – 2003
    Ölümsüz Aşk – 2003
    Dar Alanda Kısa Paslaşmalar – 2000
    Üzgünüm Leyla – 2000
    Parça Pinçik – 2000
    Bizim Çocuklar – 2000
    Yılan Hikayesi – 1999
    Laleli'de Bir Azize – 199

    betasozluk betasozlukcom betasozlukcom