yükleniyor…

  • Jessica Biel

    Doğum Tarihi
    3 Mart 1982
    Doğduğu Ülke
    ABD
    »Kategorileri
    Sanat / Sinema Sa…
    Moda Dünyası / Mankenler 3 Mart 1982 yılında ABD'de doğdu.
    Tam adı Jessica Claire Biel olan Amerikan aktris ve eski modeldir.Tanınmasını sağlayan rol Mary Camden rolüyle tv dizisi 7th Heaven aracılığıyla oldu.
    Filmografi
    1996-2001 7th Heaven Mary Camden Tv Dizisi
    1997 Ulee's Gold Casey Jackson
    1998 I'll Be Home for Christmas Allie
    2001 Summer Catch Tenley Parrish
    2002 The Rules of Attraction Lara Holleran
    2003 The Texas Chainsaw Massacre Erin Hardesty
    2004 It's a Digital World seslendirme
    2004 Cellular Chloe
    2004 Blade: Trinity Abigail Whistler
    2005 Stealth Lieutenant Kara Wade
    2005 Elizabethtown Ellen Kishmore
    2005 London London
    2006 The Illusionist Duchess Sophie von Teschen
    2006 Home of the Brave Vanessa Price
    2007 Next Liz Cooper
    2007 I Now Pronounce You Chuck and Larry Alex McDonough
    2007 Hole in the Paper Sky TBA
    2008 A Woman of No Importance Hester Worsley
    2008 Powder Blue Rose-Johnny
    2008 Invisible Monsters TBA

    (bkz)
    gbkz
    ybkz
    spoiler
    görsel
    video
    link
    0 / 2500
    entry girebilmek için kayıt ya da giriş yapınız.
    Beta Sözlük
    Aramıza hoşgeldiniz! Eğer üye değilseniz aşağıdan üye olabilir, ya da giriş yapabilirsiniz!
    betasozluk betasozlukcom betasozlukcom

    yükleniyor…