• tamer karadağlı

    24 Mayıs 1967 tarihinde Ankara'da doğdu. TED Ankara Kolejinden sonra Çankaya Lisesinden ve Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan sanatçı ilk filmini 1993 yılında çevirdi. Çocuklar Duymasın dizisiyle ün kazandı. Birçok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yapan Karadağlı, oyuncu Arzu Balkan ile evlinip, boşandı.

    Filmografisi

    Fedai – 2007
    Living & Dying – 2007
    Ben Fazla Kalmayacağım – 2007
    Sınavdan Sonra – 2006
    Hayatım Sana Feda – 2006
    Arka Sokaklar – 2006
    Beyza'nın Kadınları – 2005
    Şans Kapıyı Kırınca – 2004
    Yağmur Zamanı – 2004
    Bir Tutam Baharat – 2003
    En Son Babalar Duyar – 2002
    Çocuklar Duymasın – 2002
    Nasıl Evde Kaldım – 2001
    Artık Sevmeyeceğim – 2000
    Sarı Evin Esrarı – 2000
    Şaşı Felek Çıkmazı – 2000
    Demir Leblebi – 1999
    Babam Olur musun? – 1999
    Ferhunde Hanımlar – 1993
    (bkz)
    gbkz
    ybkz
    spoiler
    görsel
    video
    link
    0 / 2500
    entry girebilmek için kayıt ya da giriş yapınız.
    Betasözlük
    Aramıza hoşgeldiniz! Eğer üye değilseniz aşağıdan üye olabilir, ya da giriş yapabilirsiniz!
    betasozluk betasozlukcom betasozlukcom